Талент шоу OhridSUPERSTAR

Талент шоу OhridSUPERSTAR

Во текот на февруари, март и дел од април 2017 година се одржа првото издание на Талент шоуто OhridSUPERSTAR. Победник беше Ирма Гогова.
Creative: Saso Mitan