Салони за мебел Гир Риг Охрид

Салони за мебел Гир Риг Охрид

Комплетно ребрендирање, креирање на тековни акции, радио, Тв, веб и социјални медиуми од 2007 до 2014 година. Од 2014 година до денес, емитување на радио реклами и промоција преку програмски појаси на
Super radio Ohrid
Creative: Saso Mitan