Од 20-ти до 20-ти СИТЕ ВО ОХРИД

Од 20-ти до 20-ти СИТЕ ВО ОХРИД

Комплетен проект за продолжување на сезоната во Охрид и околината. Траење од 20-ти декември до 20-ти јануари со концертни, забавни и културни активности. Во првото издание се реализираа околу 10% од програмата, се надеваме дека следните години поектот ќе се реализира целосно и Охрид ќе биде вистински верски, културен и забавен центар на Балканот. Creative: Saso Mitan Photo & graphics: Regie Rules