Златната рипка Желба го избра градоначалникот на Охрид

Златната рипка Желба го избра градоначалникот на Охрид

Златната рипка Желба во март 2013 година „го бираше“ својот фаворит меѓу двајцата најсериозни кандидати за градоначалници на Охрид, Александар Петрески и д-р Никола Бакрачески.
Желба го погоди победникот на изборите…
Creative: Saso Mitan